היי
לאחר לבטים רבים ועזרה מחברים החלטתי לצאת לאור עם כל מה שאני יודע על אוכל, כל המתכונים המוצלחים יותר והמוצלחים פחות.
כל המחשבות ההרהורים, התסכולים ורגעי הנחת הקטנים.


אשמח לשמוע מכם עצות הצעות פידבקים חיוביים וביקורת ( בונה ) 


** אך זכרו שבסופו של דבר אוכל זה עניין של טעם, וכבר אמרו חז"ל טעם וריח הם עניין אישי שאין בהם להתווכח.


אני אולי לא שף מדופלם, ולא מתיימר להיות אפילו לא חצי בשלן, אבל אני בהחלט אוהב לבשל ולאכול אוכל איכותי, בריא, וכזה שמעורר מחשבה ומרגיע את החושים.
אוכל טוב בעיני הוא כזה שכשאתה טועם אותו בפעם הראשונה, אתה מבין משהו שלא הבנת קודם, משהו אחר מתחבר לך בפה ובמוח, הרמוניה שלא הכרת קודם, הרמוניה שעושה לך חשק לאכול מהדבר הזה שוב ושוב. עד שתפתר החידה ושתבין מה אכלת במלא מובן המילה והביס.