היי
לאחר לבטים רבים ועזרה מחברים החלטתי לצאת לאור עם כל מה שאני יודע על אוכל, כל המתכונים המוצלחים יותר והמוצלחים פחות.
כל המחשבות ההרהורים, התסכולים ורגעי הנחת הקטנים.


אשמח לשמוע מכם עצות הצעות פידבקים חיוביים וביקורת ( בונה ) 


** אך זכרו שבסופו של דבר אוכל זה עניין של טעם, וכבר אמרו חז"ל טעם וריח הם עניין אישי שאין בהם להתווכח.


אני אולי לא שף מדופלם, ולא מתיימר להיות אפילו לא חצי בשלן, אבל אני בהחלט אוהב לבשל ולאכול אוכל איכותי, בריא, וכזה שמעורר מחשבה ומרגיע את החושים.
אוכל טוב בעיני הוא כזה שכשאתה טועם אותו בפעם הראשונה, אתה מבין משהו שלא הבנת קודם, משהו אחר מתחבר לך בפה ובמוח, הרמוניה שלא הכרת קודם, הרמוניה שעושה לך חשק לאכול מהדבר הזה שוב ושוב. עד שתפתר החידה ושתבין מה אכלת במלא מובן המילה והביס.



לצורך העניין לאכול סטייק אנטריקוט זה נחמד, אם גם מתלווה לזה יין מרלו משובח זה אפילו טעים מאוד בשני הביסים הראשונים.
אבל זה לא משהו שיעשה לי את זה.


מה שעושה לי את זה, זה לגלות את החדשנות בטעמים, את השילובים ואת האין סופיות שביצירה. 
אני תמיד מחפש באוכל את הסיפור שעוד לא סופר. את התגלית שעדיין לא זכתה לצאת לאור.
והסיפורים שמרגשים אותי במיוחד אלו דווקא הפשוטים יותר, כמה שפחות זה יותר בעיניי.


במתכונים שלי לא תמצאו רק סיפורים חדשים, לפעמים אלו יהיו סיפורי סבתא ומעשיות קלסיות, אבל בשבילי הן היו תגלית חשובה ותחושת השגיות עילאית שזכיתי באור ולא מן ההפקר. בעבודה קשה, בהתרגשות ורמ"ח ותרי"ג חלקי ליבי.





0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה